Referenties dressuurles

Hanna van Galen - Toen wij Nathalie indertijd vroegen of zij tijd had om ons overdag een uurtje les kon geven, was het van twee kanten een beetje uitproberen. Ook al weet ik dat mennen en onder de man rijden om dezelfde dingen gaat, voor Nathalie was lesgeven aan menners nieuw en ook voor ons was het even kijken of dit was wat we wilden.

Dat het goed bevallen is, blijkt wel uit het resultaat. Haar stimulerende manier van lesgeven maakt dat ik zelf steeds iets bijleer en de pony's steeds beter gaan lopen. Nu, anderhalf jaar later, start ik M dressuur en M vaardigheid, beide met twee winstpunten. Nathalie, bedankt, en graag tot de volgende les!

---

Eduard Koekkoek  - In het paard rijden vind ik letterlijk en figuurlijk mijn balans. Meestal rijd ik in de avond aan het einde van een werkdag de spanning eruit. Weer of geen weer (geen noodweer) als het kan dan gaat de les door. In de buitenbak ben je wel afhankelijk van het weer, maar met de ontvanger kan ik Nathalie in ieder geval goed verstaan.
 
Oeps! De tijd gaat sneller dan het gevoel en nog niet klaar met opzadelen. Zonder te vragen biedt ze de helpende hand. Ze heeft altijd oog voor het paard en de ruiter en stelt je op het gemak als het nodig is.
Het paard rijd ik (en niet andersom) dressuurmatig en krijg altijd leuke oefeningen aangereikt.
Soms wordt het paard enthousiast, of ik, maar dan brengt Nathalie vrijwel direct een gecontroleerd tempo aan.
 
Aan het einde van een les ben ik over het algemeen tevreden en positief verrast over de gedane verrichtingen.
Ik ben blij dat ik Nathalie heb leren kennen en ik kan haar zonder schroom aanbevelen voor rijlessen.
 
Informatie aanvragen