Diensten

Paard- of ponyrijles
Ik ben gediplomeerd instructrice en of het nu voor uzelf is, of voor uw kinderen, de les stemmen we af aan uw wensen en het kunnen van de amazone of ruiter in wording! Bent u al meer ervaren en u wilt verder in de sport, of simpelweg recreatief rijden dan bent u bij mij ook aan het goede adres. 
 
Omdat ik in 2001 afgestudeerd ben aan de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne en daarna mijzelf bijschool houd ik mijn kennis op peil. Zoals in 2005 ben ik ORUN (Opleiding Ruiter Unie Nederland)-gediplomeerd door de KNHS. Alles wat nodig is om u met de kennis en inzichten van nu uit de Hippische wereld van dienst te kunnen zijn.
 
Wij kunnen een afspraak maken  voor een les bij u aan huis of op andere geschikte locatie die we in de buurt kunnen vinden (zoals een rij-hal). Door het gebruik van een zender en ontvanger bij de ruiter (oortje) ben ik altijd goed te verstaan. Heeft u geen paard of pony neemt u dan contact op voor de mogelijkheden. Meestal is de eerste les een vrijblijvende les van 30 minuten of een uur.
 
Paarden in training nemen
Naast instructie kan ik uw pony of paard zelf in training nemen, bijvoorbeeld om het voor te bereiden op wedstrijden, klaar maken voor aanlegtesten of omdat u tijdelijk niet kan rijden.
 
In het gezin waarin ik opgroeide speelt de fokkerij vandaag de dag nog steeds een belangrijke rol. Zo ook het dierenwelzijn! De paarden leid ik op voor de sport predicaten en verkoop.
 
Inkoop/verkoop/bemiddeling
Bent u op zoek naar een geschikt (dressuur)paard? Dan kan ik u helpen om het juiste paard of de beste pony aan te schaffen. Door jarenlange ervaring vind ik samen met u de juiste combinatie waarbij ik rekening houdt met allerlei factoren zoals uw wensen, het karakter van het paard en budget. Het is vooral aan u zelf wat u precies wilt bereiken. Ik kan u adviseren in welke mogelijkheden er zijn.
Informatie aanvragen