Inkoop pony's en paarden & verkoop bemiddeling - 19-10-2021

Inkoop pony's en paarden

Heeft u een jong paard of pony te koop? Wij kopen jonge paarden en pony's. Deze leiden wij namelijk zelf op zodat klanten deze kunnen berijden. We zijn vooral geïnteresseerd in jonge, onbeleerde pony's.

Bemiddeling paarden en pony's

Wilt u zelf een geschikt (dressuur)paard of pony kopen? Dat is iets wat u doorgaans niet iedere dag doet en waarbij vakkundig advies van belang is. Wij kunnen u helpen om het juiste paard of de beste pony aan te schaffen. Door jarenlange ervaring en ons netwerk vinden we samen met u de beste match. Hierbij houden we rekening met allerlei factoren zoals uw wensen, het karakter van het paard en budget. Het is vooral aan u zelf wat u precies wilt bereiken. Wij kunnen u met onze expertise, kunde en ervaring in ieder geval adviseren. 

Inkoop pony's en paarden

Ook kopen wij jonge paarden en pony's. Deze leiden wij namelijk zelf op zodat klanten deze kunnen berijden. We zijn vooral geïnteresseerd in jonge, onbeleerde pony's.

Verkoop paarden en pony's

Verkoop van paarden en pony's doen we ook. Dit zijn meestal door ons getrainde paarden of pony's, zodat ze gewend zijn aan een ruiter.