Paardrijlessen Nijmegen en omgeving - 13-10-2021

Zoekt u paardrijlessen Nijmegen en omgeving? Dan bent u bij Goedhardt Dressage aan het juiste adres. Vrijwel iedereen kan bij ons terecht voor paardrijlessen. En ook voor pony rijlessen trouwens. Wij hebben zelf verschillende paarden en pony’s die hiervoor geschikt zijn. Als u zelf een paard heeft kunnen we u natuurlijk ook leren paardrijden. Hieronder valt er meer over te lezen per groep.

Paardrijlessen voor beginners

Allereerst bieden wij uiteraard paardrijlessen voor beginners. Als u altijd al paard heeft willen leren rijden kunnen we u dus helpen. Als gediplomeerd rijinstructrice leer ik u de fijne kneepjes.

Ook paardrijlessen voor ervaren (wedstrijd)ruiters

Kunt u al paardrijden maar wilt u dit nog verder verbeteren? Ook dat kan uiteraard. Bijvoorbeeld als u hogerop in de hippische sport wilt komen.

Ponyrijles kinderen

Ponyrijles voor kinderen bieden we ook. Dus niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen we leren rijden. Onze betrouwbare en ervaren pony’s zijn hier uitermate geschikt voor. Pony rijlessen zijn dan ook de perfecte start voor hen. Pony rijles is er voor kinderen vanaf 5 jaar.

Paardrijles met angst/lichte beperking

Ook kinderen en volwassenen met angst of een lichte beperking zoals autisme of ADHD kunnen bij ons terecht. Ik heb in al die jaren dat ik paardrijles geef al redelijk wat klanten gehad uit deze groep. Het geeft ook veel voldoening, hen te leren paardrijden.

Veel gestelde vragen paardrijles:

Vanaf welke leeftijd paardrijles? Paardrijles geven wij doorgaans alleen aan volwassenen. Bij pony’s is de leeftijd lager, 5 jaar zoals hierboven vermeld. Het is doorgaans gangbaar en idealer voor kinderen, te starten met pony rijles.
Geven jullie ook paardrijles op locatie? Ja dat doen wij zeker. Ook geven we desgewenst privé paardrijles. Paardrijles op maat dus. Daarnaast geven wij dressuur instructie op locatie in de regio Nijmegen.
Hoeveel kost een paardrijles? De kosten van paardrijles hangt af van hoeveel lessen u wenst of nodig heeft. En of dit bij u op locatie is en privé.
Hebben jullie ook een stalling? Jazeker. Wij hebben de beschikking over diverse paardenstallen die compleet en goed uitgerust zijn. Ook de verzorging kunnen we desgewenst voor uw verzorgen. Stalling van paarden / pony’s is alleen in combinatie met lessen bij mij of als een paard in training staat.
Bieden jullie ook trainingen voor paarden? Ook dat bieden we. Dit wordt vaak gedaan ter voorbereiding van een wedstrijd, voor een aanlegtest of als de ruiter om wat voor reden dan ook tijdelijk het paard niet kan berijden.

Contact

Heeft u nog meer vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met mij. Telefonisch bereikbaar 06 307 85 879 of via mail: info@goedhardtdressage.nl